Twillo vă pune la dispoziție servicii UI UX, dezvoltate cu tehnologia Adobe XD. Serviciile de prototipare a unei aplicații sau al unui website sunt o componentă vitală în arhitectura mai amplă a proceselor de design al acestora, permițând antreprenorilor să obțină interfețe mai bune, optimizate, dar mai ales să își reducă costurile legate de dezvoltarea acestor soluții.

 În mediul online o interacțiune eficientă și simplu de realizat începe, ca prim punct de contact, cu designul interfeței și continuă cu experiența de utilizare a acesteia.

Servicii de prototipare și testare interfețe. UI UX.

Aspecte generale.

UI (User Interface) – reprezintă partea front end a unui website și este primul element cu care intră în contact un client sau vizitator al website-ului.
Peste 80% din clienți analizează un website pe baza esteticii și își formează astfel o opinie încă de la început despre brandul respectiv.

UX (User Experience) – Experiența de navigare este rezultanta mai multor factori, de la structurarea meniului și a informațiilor și până la numărul de pași necesari pentru a ajunge la o informație sau la un produs. Este un aspect foarte important al website-ului dumneavoastră care poate influența decizia de achiziție sau de continuare a navigării.

Dezvoltarea fără prototip a unei interfețe nu este cea mai bună metodă, acest proces putând duce la viitoare deficiențe de utilizare a aplicației și, implicit, la pierderi de trafic și de clienți. Ca să evitați astfel de situații, serviciile UI UX vă ajută să vizualizați și să optimizați aplicația sau website-ul dumneavoastră înainte de lansarea acestuia și să corectați astfel, din timp, eventualele erori de design sau de funcționare.

În acest fel se poate evalua cât mai bine experiența de utilizare pentru a putea lua deciziile cele mai bune de dezvoltare.

+ | Avantaje servicii UI UX dezvoltate de Twillo

  • implementare complet particularizată ca design și funcționalități
  • productivitatea crescută, testare rapidă și ieftină a soluțiilor de design propuse
  • ușurința în atragerea de noi clienți, designul fiind un diferențiator de brand important
  • două revizii gratuite pentru fiecare concept
  • raport cost beneficiu favorabil
  • respectarea termenelor de livrare

De ce să apelații la servicii de UI UX?

  • costurile reduse în legătură cu serviciile de asistență oferite clienților – o interfață cu un design impropriu determină utilizatorii să apeleze la serviciile suport, ceea ce se traduce în frustrare și costuri crescute.
  • posibilitatea de a participa activ în procesul de dezvoltare al interfeței, încă de la faza de schiță
  • extinderea unor idei și transpunerea acestora în design cu posibilitatea de a vedea în timp real cum funcționează  
  • descoperirea unor greșeli de proiectare și utilizare, corectarea acestora fiind facilă și ieftină în raport cu corectarea ulterioară implementării soluției
Twillo. Servicii UI UX.

Câteva dintre exemplele noastre ...

Soluții financiare

Prețuri cu Abonament

Serviciile noastre pot fi accesate și pe bază de abonament.

Plata în rate

O parte din serviciile noastre pot fi accesate și cu plata în rate.

Prețuri per proiect

Puteți accesa aceste serviciile noastre plătind per proiect.

Servicii UI UX

În concluzie ...

Pentru a avea o prezență online de succes este esențial să aveți o intefață ușor de utilizat, complet particularizată ca design, cu scopul de a vă diferenția de competiție, de a evita erorile, dar și pentru a vă fideliza clienții prin calitatea cu care ați dezvoltat interfața. Serviciile UI UX sunt extrem de importante pentru vitalitatea business-ului dumneavoastră.

Suntem profesioniști, bazați-vă pe noi!

Obțineți o ofertă pentru proiectul dumneavostră!