Twillo vă pune la dispoziție servicii profesionale de mentenanță pentru website-ul dumneavoastră.
Serviciile noastre sunt dedicate în principal platformei WordPress și companiilor care dețin unul sau chiar mai multe website-uri.

Puteți solicita o ofer particularizată sau vă puteți orienta către unul dintre pachetele preconfigurate mai jos.

Servicii de mentenanță website sau magazin online.

Aspecte generale.

Există o comparație la îndemână care se poate face între serviciile de mentenanță web și serviciile de mentenanță auto, ambele fiind necesare pe durata de viață a unui produs. Chiar dacă uneori mentenanța poate fi făcută de beneficiar, știm că în timp este nevoie ca aceasta să fie realizată de specialiști, mai ales dacă „mașina” nu este una de uz personal, ci un vehicul comercial care tractează businessul în mediul online, situație în care gradul de utilizare este mai mare și, implicit, nevoia de servicii de mentenanță este acută și recurentă.

Dacă pentru mașină apelați la un service, când vine vorba de website-ul sau magazinul online al companiei apelați la servicii de mentenanță web.

Twillo. Servicii mentenanță website și magazin online

Avantaje servicii mentenanță website Twillo

 • suport constant și rapid
 • backup lunar cu stocare locală a informațiilor pe perioada contractuală 
 • proceduri de lucru pentru verificarea funcționalității și actualizări
 • raport cost beneficiu favorabil

Ce servicii sunt incluse ?

Twillo va monitoriza lunar website-ul pentru a se asigura că elementele componente funcționează corespunzător. 

Aplicăm un set de proceduri pentru a detecta și rezolva erori sau funcționalități

Ne vom asigura că modulele (plugin-urile) instalate vor fi actualizate corespunzător. Tema website-ului dumneavoastră va fi de asemenea actualizată.

După actualizări vom testa website-ul să ne asigurăm că nu există erori apărute ca urmare a acestui proces.

Sunt nenumărate situațiile când un website va avea nevoie de modificări la nivelul funcționalităților sau ca design, pe parcursul exploatării acestuia. Modificările care nu pot fi efectuate prin sistemul de management al temei vor fi efectuate manual prin inserare de scripturi funcționale PHP, Java Script sau HTML și CSS.

Twillo vă pune la dispoziție servicii de optimizare a website-ului, la nivelul imaginilor și al elementelor video utilizate în biblioteca dumneavoastră.

Ca urmare a unei analize de tip Page Speed Test, GT Metrix sau Chrome Lighthouse vom putea identifica zonele din website ale căror resurse funcționale pot fi optimizate, fie manual, fie prin utilizarea unor soluții de tip cache pentru wordpress, de așa natură încât viteza website-ului dumneavoastră să crească pentru a obține un scor tehnic superior, util și în zona de indexare în motoarele de căutare.

O bază de date SQL este elementul central al website-ului. În timp, ca orice altă componentă software, aceasta baza de date are nevoie de optimizări, upgrade-uri sau de diverse ajustări. 

Un website este un element dinamic, aflat într-o permanentă modificare de elemente funcționale și structurale. Tocmai de aceea exploatarea eficientă în timp presupune o abordare profesională a acestor aspecte.

Astfel Twillo vă oferă servicii dedicate:

 • adăugare slidere, butoane, elemente funcționale
 • upgrade header și footer
 • modificări meniuri de navigare
 • realizare popup-uri
 • implementare formulare pentru trimiterea datelor
 • adăugare de feed-uri XML pentru magazine online cu maparea categoriilor necesare utilizate pentru campanii Facebook, Instagram, Tik Tok sau Google.
 • conectare cu rețele social media (via scripturi analiză date prin Google Tag Manager, etc)
 • adăugare sisteme de management newsletter
 • adăugare module cookie

Twillo vă poate ajuta cu configurarea și administrarea conturilor dumneavoastră de email asociate sau nu domeniului website-ului pe care îl dețineți.

Twillo va instala și configura module de securitate avansate și va configura protecție antispam și antivirus pentru website-ul dumneavoastră.

Twillo poate realiza pentru dumneavoastră un backup lunar al website-ului, în afara backup-urilor automate făcute zilnic de providerul dumneavoastră de hosting. Sunt multe situațiile în care trebuie să reveniți la un backup mai vechi de 7-14 zile, cât este disponibil în mod standard, în cazul majorității serviciilor de hosting.

De exemplu, website-ul poate ascunde o vulnerabilitate depistată după mai mult de 7 sau 14 zile. Dacă nu aveți un serviciu de backup pe termen lung nu veți putea restaura versiuni anterioare celor 7 sau 14 zile de backup zilnic, sutomat, al website-ului.

Twillo realizează un backup local al website-ului dumneavoastră (baza de date + continuturile din public HTML), pe care vi-l pune la dispoziție ori de câte ori veți avea nevoie.

Twillo va implementa la cererea dumneavoastră diverse soluții tehnice de care veți avea nevoie la un moment dat în exploatarea website-ului sau magazinului dumneavoastră online.

Cât costă?

Servicii mentenanță website și magazin online.

În concluzie ...

Serviciile de mentenanță ale unui website sunt întocmai ca serviciile de mentenanța ale unui autoturism. Oricât de bun și de performant ar fi acesta, periodic va avea nevoie de schimbarea unor componente, de verificarea funcționării unor sisteme sau de servicii de întreținere estetică.

Mentenanța adecvată a unui website este la fel de importantă ca și dezvoltarea acestuia, dar, spre deosebire de serviciile de mentenanță ale unui autoturism, prin serviciile de mentenanță web puteți adăuga și noi funcționalități, extinde capabilități sau chiar modifica anumite elemente de design. Website-ul este o resursa online vitală căreia trebuie să îi asigurați servicii de mentenanță adecvate.

Twillo dispune de expertiza și instrumentele necesare pentru a vă oferi servicii de mentenanță de cea mai bună calitate.
Suntem profesioniști, bazați-vă pe noi!

Obțineți o ofertă pentru proiectul dumneavostră!