Dacă aveți de promovat un serviciu sau un produs sau dacă trebuie să adunați informații despre clienții dumneavoastră, un landing page este soluția adecvată. Landing page-ul mai este cunoscut și sub denumirea de pagină de vânzare sau pagină de destinație.

Twillo vă pune la dispoziție servicii profesionale de realizare landing page, de la design și până la implementare.

Realizare Landing Page.

Aspecte generale.

Spre deosebire de o pagină web standard, care este gândită să încurajeze navigarea într-un site și care este înglobată într-o linie de design specifică website-ului din care face parte, un landing page are o linie grafică proprie, dezvoltată cu scopul de a converti vizitele utilizatorului, de a îl determina să acționeze în direcția scontată. Monetizarea vizitei unui utilizator este principala acțiune în jurul căreia arhitectura unui landing este construită. 

Landing page-ul este un instrument de marketing ideal pentru campaniile de promovare online a unor produse, servicii sau pentru culegerea de informații de la clienții dumneavoastră. În mod practic un landing page aduce utilizatorul către decizia de a acționa, proces cunoscut sub sintagma de Call to Action.

Astfel un landing page construit corect va crea utilizatorului sentimentul că trebuie să îndeplinească o acțiune imediată. 

Realizare Landing Page

Cum dezvoltăm la Twillo un landing page?

Tehnic. În procesul de dezvoltare al landing page-ului folosim soluții software standard, ușor de administrat și de manageriat. Reducem numărul de scripturi și implementăm soluții de tip cache, de așa natură încât landing page-ul să poată obține scoruri de performanță ridicate.

Securitate. Implementăm soluții de securitate on site sau anti spam, de tipul Google reCaptcha.

Stilistic. Avem capacitatea de a realiza un magazine online particularizat în totalitate. Optimizăm imaginile și folosim proceduri UI UX pentru a obține, în final, o interfață mai bună care să faciliteze clientului o navigare plăcută. 

SEO. În fiecare landing page pe care îl dezvoltăm acordăm atenție principalelor elemente SEO on site, alegând cu atenție cuvintele cheie și meta descrierile paginilor și imaginilor folosite. Atribuim setările corespunzătoare și înscriem site-ul în Google Search Console și Microsoft Bing.

Social media. Conectăm landing page-ul cu platformele social media unde sunteți prezenți: Instagram, Facebook, Twitter sau TikTok.

Promovare și analiză date. Instalăm prin Google Tag Manager sau prin soluții terțe scripturi de tip Facebook Pixel, TikTok Pixel sau orice alte tehnologii pentru display-ul reclamelor sau postărilor în social media. De asemenea integrăm elemente de analiză a datelor prin Google Analytics sau soluții de monitorizare a comportamentului utilizatorilor în interiorul website-ului, precum HotJar.

Legal. Implementăm GDPR granular pentru ca magazinul să fie compliant GDPR, iar clienții să poată decide oricând asupra fluxurilor de date transferate și să poată revini  în orice moment asupra deciziei inițiale.

Twillo. Realizare Landing Page.

+ | Avantaje servicii realizare landing page Twillo

  • două revizii gratuite ale designului
  • implementare complet particularizată ca design și funcționalități
  • mentenanță gratuită timp de 3 luni
  • fără întârzieri sau deadline-uri depășite
  • raport cost beneficiu favorabil

Când aveți nevoie de un landing page?

Departamentul de marketing sau de vânzări va avea nevoie de acest instrument online pentru a promova anumite servicii și produse sau pentru a genera lead-uri. Landing page-ul va fi folosit ca instrument de marketing online în perioade precum Black Friday, Crăciun, Paște sau Valentine’s Day pentru produse sau servicii aflate în promoție. 

Oricare ar fi situația, un landing page este un instrument de marketing eficient, care vă ajută să obțineți conversii în funcție de target-ul urmărit.

Câteva dintre exemplele noastre ...

Uși Arta Door
Realizare Landing Page Arta Door
Landing Page Arta Door Sarbatori 2022
Sărbători de iarnă
Black Friday
Realizare landing page Black Friday

Soluții financiare

Prețuri cu Abonament

Serviciile noastre pot fi accesate și pe bază de abonament.

Plata în rate

O parte din serviciile noastre pot fi accesate și cu plata în rate.

Prețuri per proiect

Puteți accesa aceste serviciile noastre plătind per proiect.

Realizare Landing Page.

În concluzie ...

Un landing page este o investiție menită să accelereze vânzările sau să culeagă date despre clienții dumneavoastră.

Twillo dispune de expertiza și resursele necesare pentru realizarea de landing page-uri care convertesc.
Suntem profesioniști, bazați-vă pe noi!

Obțineți o ofertă pentru proiectul dumneavostră!