Set animații și tutoriale video Echo 3 Online

animații si tutoriale video
Agenție Full Service Marketing, Design & Branding

Twillo a realizat un set de animații și tutoriale video pentru Echo 3 Online Marea Britanie, pornind de la specificații clare ale briefingului.

Cursurile video online reprezintă o modalitate accesibilă și flexibilă de a dobândi noi cunoștințe și competențe.

Cu toate acestea, complexitatea subiectelor abordate și necesitatea de a menține angajamentul cursanților reprezintă provocări majore pentru care ne-am canalizat resursele de creativitate și expertiză de care dispunem pentru a transforma conținutul învățării într-o experiență captivantă și ușor de urmărit.

Twillo este un partener de încredere Echo 3 care a realizat nu doar un set de animații și tutoriale video, ci un număr impresionant de proiecte care au combinat animația, montajul de film și tutorialul online.

Prin serviciul de realizare a animațiilor transformăm informații abstracte în concepte vizuale accesibile și ușor de înțeles. Fie că este vorba despre explicații tehnice sau procese complexe, animațiile noastre sunt instrumente indispensabile în clarificarea și ilustrarea conținutului într-un mod care să stimuleze înțelegerea și reținerea informațiilor.

De la etapa inițială de planificare și storyboard până la procesul de producție și post-producție, ne străduim să oferim servicii de cea mai înaltă calitate și relevanță.