Free cookie consent management tool by TermsFeed

Descoperiți experiențe digitale remarcabile cu serviciile Twillo UI UX design.
Îmbunătățim interacțiunea și aspectul online al afacerii dvs.

Twillo vă pune la dispoziție servicii UI UX, dezvoltate cu tehnologia Adobe XD. Serviciile de prototipare a unei aplicații sau al unui website sunt o componentă vitală în arhitectura mai amplă a proceselor de design al acestora, permițând antreprenorilor să obțină interfețe mai bune, optimizate, dar mai ales să își reducă costurile legate de dezvoltarea acestor soluții.

 În mediul online o interacțiune eficientă și simplu de realizat începe, ca prim punct de contact, cu designul interfeței și continuă cu experiența de utilizare a acesteia.

Aspecte generale

UI (User Interface)

Reprezintă partea front end a unui website și este primul element cu care intră în contact un client sau vizitator al website-ului.
Peste 80% din clienți analizează un website pe baza esteticii și își formează astfel o opinie încă de la început despre brandul respectiv.

UX (User Experience)

Experiența de navigare este rezultanta mai multor factori, de la structurarea meniului și a informațiilor și până la numărul de pași necesari pentru a ajunge la o informație sau la un produs. Este un aspect foarte important al website-ului dumneavoastră care poate influența decizia de achiziție sau de continuare a navigării.

Serviciile UI/UX reprezintă coloana vertebrală a oricărui produs digital. Interfața utilizatorului (UI) și experiența utilizatorului (UX) sunt cruciale pentru succesul unei aplicații sau a unui website. UI se referă la aspectul vizual și la modul în care utilizatorii interacționează cu elementele grafice, în timp ce UX se concentrează pe experiența generală a utilizatorului în timp ce navighează și utilizează produsul.

Un design UI/UX de calitate oferă o experiență plăcută și intuitivă pentru utilizatori. Acest lucru duce la creșterea angajamentului utilizatorilor, la o navigare mai ușoară și la o conversie mai mare. În plus, un UI/UX bine gândit optimizează parcursul utilizatorului și reduce ratele de abandon.

UI/UX este esențial pentru crearea unei identități de marcă puternice și diferențierea față de competiție. Un design atractiv și funcțional poate consolida relația cu clienții și poate influența percepția lor asupra brandului. De asemenea, un UI/UX de înaltă calitate poate spori credibilitatea și încrederea într-un produs sau serviciu.

În era digitală, în care utilizatorii sunt tot mai exigenți și au mai multe opțiuni la îndemână, un design UI/UX excelent poate face diferența între succes și eșec. Este important să investești în aceste servicii pentru a oferi utilizatorilor o experiență memorabilă și pentru a-ți evidenția produsele și serviciile în fața publicului țintă.

Câteva situații când aveți nevoie de servicii UI UX

Lansarea unui nou produs sau serviciu

Un design UI UX de calitate este esențial pentru a crea o primă impresie puternică și pentru a atrage rapid atenția utilizatorilor asupra noului produs sau serviciu.

Revitalizarea unui brand existent

Atunci când un brand dorește să-și reîmprospăteze imaginea sau să se adapteze la schimbările din piață, serviciile UI UX sunt esențiale pentru a transmite eficient noul mesaj și pentru a păstra relevanța.

Optimizarea ratei de conversie

Un UI UX bine conceput poate îmbunătăți experiența utilizatorilor, conducând la o navigare mai ușoară și la o creștere a ratelor de conversie pentru acțiuni precum cumpărături sau completarea formularelor.

Reducerea ratei de abandon

Prin îmbunătățirea experienței utilizatorului, serviciile UI UX pot contribui semnificativ la scăderea ratei de abandon a utilizatorilor pe parcursul procesului de interacțiune cu platforma.

Extinderea la noi piețe

Pentru business-urile care se extind la nivel global sau își diversifică publicul țintă, un design UI UX adaptabil și localizat este esențial pentru a satisface nevoile culturale și comportamentale ale diferitelor audiențe.

Dezvoltarea unei aplicații mobile

Aplicațiile mobile au cerințe specifice de design, iar serviciile UI UX sunt cruciale pentru a asigura o experiență fluidă și intuitivă pe ecranele mai mici ale dispozitivelor mobile.

Implementarea unei strategii de marketing digital

Un site web sau o aplicație cu un design atractiv și o experiență de utilizare plăcută sunt esențiale pentru a sprijini eforturile de marketing digital și pentru a converti vizitatorii în clienți.

Feedback negativ din partea utilizatorilor

Dacă primești feedback negativ privind experiența utilizatorilor sau rata de abandon este mare, este momentul să revizuiești și să îmbunătățești designul UI UX.

Adaptarea la tendințe tehnologice

Schimbările tehnologice pot necesita actualizări ale designului pentru a asigura compatibilitatea și pentru a beneficia de funcționalități inovatoare.

Creșterea competiției

Pe măsură ce competiția crește în industrie, un design UI UX superior poate fi un factor-cheie pentru diferențierea și menținerea loialității clienților.

Câteva dintre exemplele noastre ...​

Ana Maria Beauty

STBS Payment App

Servicii UI UX