Free cookie consent management tool by TermsFeed

Realizare Newsletter

realizare newsletter

Servicii profesionale realizare newsletter personalizat.
Transformăm mesajele în povești vizuale de impact.
Totul de la concept la implementarea în format HTML.

Descoperiți cum puteți crea o legătură puternică cu audiența dvs prin newslettere personalizate și construite robust din punct de vedere tehnic. Bucurați-vă de puterea comunicării eficiente cu serviciile noastre de realizare newsletter prin care transformăm ideile și comunicările de comerciale în mesaje captivante și ofertante.

Design cu impact vizual

Fiecare newsletter este conceput cu grijă pentru a captiva publicul dumneavoastră țintă încă de la prima privire. Ne concentrăm pe aspectele estetice pentru a crea un design atrăgător și memorabil, care să își păstreze impactul chiar și după deschiderea mesajului.

Compatibilitate clienți de email

 Într-o eră în care diversitatea platformelor de email este la ordinea zilei, ne asigurăm că fiecare newsletter este vizualizat în mod corespunzător, indiferent de clientul de email folosit. Astfel, mesajele dumneavoastră ajung la destinatari într-un format optim.

Design responsive

Adaptabilitatea este cheia într-un peisaj digital în continuă schimbare, iar newsletterele noastre sunt create cu această perspectivă în minte. Indiferent de dispozitivul utilizat, de la desktop la smartphone, newsletterul dumneavoastră se va afișa impecabil și va livra experiența dorită. Astfel, puteți comunica cu publicul dvs. în mod eficient, indiferent de platformă.

Integrare servicii terțe

Ne angajăm să oferim nu doar estetică, ci și performanță. Integrăm tehnologii moderne pentru a urmări și analiza interacțiunile utilizatorilor cu newsletter-ul. Acest aspect ne ajută să îmbunătățim viitoarele newslettere pentru ca mesajele dumneavoastră să aibă impact maxim.

Email Marketing

Integrarea newsletterului în campanii de email marketing reprezintă coloana vertebrală a strategiilor de comunicare via email. 

Câteva situații când aveți nevoie de newsletter

Lansarea unui produs sau serviciu nou

 

Dacă lansați ceva nou pe piață, un newsletter vă poate ajuta să vă informați rapid și eficient clienții despre această noutate.

Evenimente și promoții speciale

 

Dacă organizați evenimente sau promoții speciale, un newsletter bine structurat poate stimula interesul și participarea publicului țintă.

Actualizări periodice

 

Pentru afacerile care oferă conținut regulat, cum ar fi bloguri sau știri, newsletterele periodice reprezintă o modalitate excelentă de a menține publicul informat și angajat.

Segmentarea audienței

 

Pentru afacerile care au diferite segmente de clienți, un newsletter permite transmiterea unor mesaje personalizate pentru fiecare grup.

Feedback și sondaje

 

Dacă doriți să obțineți feedback rapid de la clienți sau să realizați sondaje, un newsletter poate fi un canal eficient pentru colectarea acestor informații.

Promovarea conținutului de calitate

 

Pentru creatorii de conținut, newsletterul poate fi utilizat pentru promovarea articolelor, videoclipurilor sau altor tipuri de conținut.

Oferte exclusive pentru abonați

 

Pentru a încuraja abonarea la newsletter, oferirea de beneficii exclusive sau reduceri poate fi o tactică eficientă.

Anunțarea evenimentelor viitoare

 

Organizatorii de evenimente pot utiliza newsletterul pentru a anunța participanților evenimente viitoare și pentru a le oferi detalii relevante.

Reactivarea clienților inactivi

 

Un newsletter bine segmentat poate fi folosit pentru a reactiva clienții inactivi, oferindu-le motive să revină și să efectueze o nouă achiziție.

Educație și resurse

 

Afacerile care oferă produse sau servicii complexe pot utiliza newsletterele pentru a educa clienții și pentru a oferi resurse utile care să îi ajute să înțeleagă mai bine beneficiile oferite.

Avantaje servicii design newsletter Twillo

  • două revizii gratuite
  • grad de particularizare ridicat 
  • design responsive
  • testarea newsletter-ului înainte de livrare
  • raport cost beneficiu favorabil

Câteva dintre exemplele noastre ...​

Arta Door - Newsletter Mărțișor

Arta Door - Newsletter Paște