Strălucind de Sărbători: campanie de marketing construită pentru clienții Arta Door

Twillo. Simbol.

Sezonul sărbătorilor este momentul ideal pentru a crea campanii de marketing memorabile, iar Twillo.ro a oferit un exemplu strălucitor prin colaborarea sa cu retailerul online de mobilier, Arta Door.

În centrul atenției noastre a fost o campania de Crăciun și Sărbători care a inclus un landing page captivant și o campanie de email marketing plină de farmec.

Landing Page: magia sărbătorilor în mișcare

Twillo.ro a creat un landing page cu adevărat special pentru Arta Door, capturând esența și magia sărbătorilor în fiecare detaliu. Designul a fost adaptat pentru a reflecta atmosfera caldă a Crăciunului, folosind paleta de culori potrivită și elemente grafice sugestive.

Pagina a inclus animații de sezon, imagini de calitate ale produselor de mobilier, toate elementele fiind prezentate într-un mod care să atragă și să inspire vizitatorii.

Landing Page - Campanie de marketing construită pentru clienții Arta Door realizata de Twillo
Landing Page - Campanie de marketing construită pentru clienții Arta Door realizata de Twillo
Landing Page - Campanie de marketing construită pentru clienții Arta Door realizata de Twillo

Campania de email marketing: mesaje pline de sclipire și magie

Email-urile au fost steaua campaniei, iar Twillo.ro a creat mesaje pline de sclipire și farmec pentru a atrage atenția abonaților la newslettere. Fiecare email a fost personalizat și adaptat pentru a transmite atmosfera sărbătorilor și pentru a promova ofertele speciale. Imaginile sugestive și call-to-action-urile bine plasate au stimulat deschiderile și conversiile.

Newsletter - Campanie de marketing construită pentru clienții Arta Door realizata de Twillo

Elementele dinamice și vizualirile specifice de sezon, sarea și piperul campaniei

Campania de iarnă a Arta Door s-a distins prin elemente dinamice și vizualizări specifice de sezon, aducând sarea și piperul în strategia lor de marketing. Aceste detalii au reușit să creeze o experiență interactivă și captivantă pentru clienți, adăugând un plus de atracție și relevanță în fiecare aspect al campaniei lor festivă.

Obțineți o ofertă pentru proiectul dumneavostră!