Logo Design Pretev Tehnologii

logo design
Agenție Full Service Marketing, Design & Branding

În lumea afacerilor moderne, un logo este mai mult decât o simplă imagine – este cartea de vizită a unei companii, un simbol al identității sale și un element esențial în comunicarea cu publicul său. 

Proiectul de redesign al logo-ului Pretev a fost mult mai mult decât o simplă actualizare grafică, a fost o oportunitate de a redefini identitatea companiei fără a lăsa în urmă istoria acesteia, noul logo preluând restilizat elemente ale vechii construcții grafice.

Rezultatul final a fost un simbol care nu numai că atrage privirile, dar și exprimă identitatea fundamentală a Pretev.

Restilizarea fonturilor din denumire a fost un alt aspect important al proiectului. Am optat pentru fonturi moderne și echilibrate, care să îmbine aspectul profesional cu un aer de inovație și dinamism.

Selecția atentă a fonturilor a contribuit la crearea unei identități vizuale puternice și coezive pentru Pretev Tehnologii, evidențiind astfel angajamentul nostru față de excelentă și profesionalism.

În ansamblu, proiectul de realizare a logo-ului pentru Pretev Tehnologii a fost o experiență captivantă și inspirată, unde simbolul și restilizarea fonturilor au jucat un rol central în definirea identității și personalității acestuia.