Serviciile de tip Graphic Design din portofoliul Twillo acoperă toate categoriile domeniului, având avantajul de a fi disponibile într-un singur punct de acces. Acestea sunt adresate în primul rând departamentelor de marketing și de vânzări ale companiilor care au nevoie rapid și recurent de servicii specializate de design. 

Servicii Graphic Design.

Avantaje Twillo.

  • imagini licențiate, nu pierdeți timp cu obținerea de ilustrații sau fotografii pentru materialele de care aveți nevoie  
  • beneficiați de două revizii pentru fiecare concept grafic propus
  • design unic care contribuie la creșterea vânzărilor 
  • prețuri competitive bazate pe estimări de timp realiste
  • flexibilitate

De ce este important să acordați atenție serviciilor de Graphic Design?

  • imaginea unei companii este personificarea ei, iar mijlocul prin care se materializează acest efort este graphic design-ul
  • design-ul este o componentă de bază a advertisingului, iar dacă este bine executat captează atenția și convertește în clienți
  • design-ul aduce la viață idei abstracte prin materializarea lor sub form unor concepte grafice
  • design-ul este un diferențiator important al afacerii dumneavoastră, ca punte de prim contact cu clienții – 85% dintre aceștia își formează prima impresie despre companie din felul în care aceasta arată în materialele de marketing 
  • fără graphic design nu există marketing și publicitate 

În ce situații vă putem ajuta cu servicii de tip Graphic Design?

Twillo. Realizare animații și montaje video
Animații și clipuri video

O animație face cât o mie de cuvinte. Ba chiar mai mult, pentru ca este vorba de imagini, ilustrații, filmări și sunete asamblate ca întreg. 

De fiecare dată când folosiți clipuri sau animații video creați conexiuni puternice cu clienții și transmiteți mult mai ușor mesajele companiei !

Felicitări Online sau Printate

Felicitări online animate sau statice. Transmise prin email sau postate pe website. Sau felicitări printate pe un carton elegant și trimise în plic.

Oricare ar fi situația, putem crea felicitarea potrivită.

Twillo. Realizare felicitari animate.
Twillo. Realizare pliant Pretev Tehnologii.
Flyer, Pliant, Broșură, Catalog Produse

Design-ul de flyer, pliant, broșură sau al unor cataloage de produse rămâne un instrument de marketing eficient când vine vorba de întâlnirile pe care le aveți la evenimente de business sau când trebuie să trimiteți clienților materiale despre produsul sau serviciile oferite.

Twillo realizează design și machete print cu design personalizat, unic, modern și atractiv.

Bannere, Postere, Afișe

Sunt situații când aveți nevoie de printuri care să transporte mesajul dumneavoastră către audiența selectată. 

Fie că vorbim de bannere, postere sau afișe, acestea sunt elemente de graphic design destinate comunicării comerciale sub formă de reclamă sau de anunț.

Suntem profesioniști, folosiți capabilitățile noastre ca să obțineți impactul scontat.

Twillo. Design Banner. Poster. Afiș.
Twillo. Realizare banner online.
Design Banner Online

Twillo vă pune la dispoziție servicii de creare bannere online, statice sau animate, în oricare dintre formatele disponibile.

Puteți folosi bannerele web pentru campanii online Google, pentru rețelele de tip display și afiliere sau să le includeți în website-urile sau landing page-urile dumneavoastră.

Newsletter

Marketingul prin email este unul dintre cele mai eficiente și la îndemână instrumente cu care puteți ajunge la clienți și la partenerii de afaceri.

Vă oferim servicii profesionale de realizare newsletter în format HTML, cu generarea unor versiuni atât pentru email, cât și pentru browser, inclusiv serviciile de design aferente.

Twillo. Realizare Newsletter.
Grafică de stand târguri și expoziții

Twillo vă pune la dispoziție servicii profesionale de personalizare grafică de stand pentru târguri și expozițiiîn orice format sau dimensiune.

Avem expertiza de a realiza concepte grafice unitare care să atragă vizitatorii în standul sau la expoziția unde participați. 

Servicii Packaging Design

Serviciile de packaging design sunt o parte importantă a marketingului având rolul de a declanșa impulsul de cumpărare și de a diferenția un produs în raport cu celălalt. Ambalajul are puterea de a stabili legături emoționale, de a comunica detaliile despre produs și de a facilita conexiunea cu marca, proces cunoscut sub sintagma de brand awarness.

Twillo are expertiza necesară pentru a dezvolta soluții de packaging design la standarde de calitate. 

Twillo. Realizare Packaging Design. Design ambalaj. Făină Dobrogeană.
Twillo. Realizare prezentări de buiness.
Prezentări de business

Prezentările de business sunt unelete de marketing eficiente destinate clienților business, cu scopul de a vinde serviciile sau produsele companiei pe care o reprezentați.  De asemenea prezentările de business sunt un instrument eficient de marketing necesar în prezentarea unor strategii de dezvoltare sau ca instrument de analiză a pieței în care activați.

Obțineți un design profesional care să mențină atenția și focusul asupra companiei dumneavoastră.

Cărți de vizită

Designul este punctul forte atunci când vorbim de o carte de vizită. 

Deși migrația către online este evidentă, cărțile de vizită continuă să rămână un mijloc eficient și elegant de a comunica cu partenerii de afaceri.

Twillo. Realizare cărți de vizită.
Twillo. Servicii de restaurare și retușare imagini. Prelucrare foto.
Prelucrare imagini

Niciun produs din categoria Graphic Design sau Web Design nu poate fi creat cu imagini de slabă calitate. Imaginea este inima tuturor instrumentelor de marketing, tocmai de aceea serviciul de prelucrare imagini corporate sau de produs este vital în rețeta mai amplă a comunicării vizuale.

Twillo vă pune la dispoziție servicii de prelucrare și procesare fotografii sau imagini.

Soluții financiare

Prețuri cu Abonament

Serviciile noastre pot fi accesate și pe bază de abonament.

Plata în rate

O parte din serviciile noastre pot fi accesate și cu plata în rate.

Prețuri per proiect

Puteți accesa aceste serviciile noastre plătind per proiect.

Twillo. Simbol.

Proiecte recente

Servicii Graphic Design.​

În concluzie ...

Twillo dispune de expertiza necesară pentru a genera soluții de graphic design pentru orice fel de suport, de la materiale care pot fi printate și până la concepte grafice online sau distribuite în mass media. Suntem pregătiți să dezvoltăm orice tip de proiect de design grafic. Folosim imagini, ilustrații și secvențe video licențiate de așa natură încât proiectul dumneavoastră să beneficieze de cele mai bune instrumente posibile.

Suntem profesioniști, bazați-vă pe noi!

Obțineți o ofertă pentru proiectul dumneavostră!