Free cookie consent management tool by TermsFeed

Identități vizuale memorabile prin servicii specializate de design logo.
Obțineți rapid mai multe abordări, de la concept, la formă și cromatică. Alegeți apoi varianta cea mai bună a brand-ului dvs.

Twillo vă pune la dispoziție servicii de logo design, independent sau în cadrul serviciilor de branding, împreună cu alte elemente de identitate vizuală. Crearea unui design de logo este un pas esențial, acesta fiind primul punct de contact prin intermediul căruia business-ul este recunoscut în piață de clienți sau de partenerii de afaceri.

Logo Design

În procesul de crearea al unui logo misiunea noastră este de a dezvolta o identitate vizuală reprezentativă, corect executată stilistic și ușor de transpus în orice mediu, cu toate derivările aferente, atât cromatice cât și grafice.

La Twillo nu livrăm doar un logo, ci un set de propuneri plus o descriere tehnică a formei finale necesară pentru înregistrarea logo-ului ca marcă la OSIM, plus un manual de branding cu regulile de utilizare ale acestuia.

Ce tipuri de logo puteți obține?

Logo de tip Monogramă

Logo-urile de tip monogramă preiau de obicei inițialele din denumiri mai lungi ale mărcii, pentru a fi mai ușor de reținut și de reprezentat din punct de vedere grafic.

Logo de tip Denumire

Logo-urile de tip cuvinte sunt construite strict în jurul denumirii, focusul fiind pe numele business-ului mai degrabă decât pe simbolistica acestuia. Din punct de vedere grafic accentul se pune pe fonturi, indiferent dacă acestea sunt particularizate ca design sau folosite ca atare, dar și pe paleta cromatică.

Logo de tip Denumire + Simbol

O modalitate grafică de design mai complexă este cea în care brand-ul este reprezentat atât de denumire, cât și de un simbol grafic, într-o compoziție unitară. Este poate situația cea mai întâlnită și cea mai eficientă de a spune dintr-o privire cine ești și ce faci.

Logo de tip Emblemă

Este o construcție de tip reflex cultural, ancorată bine în mentalul colectiv, care combină denumirea și simbolul într-un tot unitar, de multe ori către forme clasice de design: scuturi, castele sau banderole și simboluri, de multe ori legate de obiectul de activitate, dar și de locurile de proveniență.

Logo tip Mascotă

Logo-ul de tip mascotă este mai rar întâlnit fiind tot o combinație de denumire și simbol, particularitatea fiind ca simbolul, care poate fi și abstract, este aici înlocuit de o mascotă.

Logo Tip Simbol

Logo-ul de tip simbol este o construcție vizuală bazată pe un simbol abstract sau specific, de tip icon, care vorbește de la sine despre brandul pe care îl guvernează. Este poate cea mai puternică formă de expresie vizuală a unei mărci.

Avantaje servicii design logo de la Twillo

Două revizii gratuite

 

Beneficiați de minim două revizii gratuite pentru logo-ul ales

Derivări demonstrative

 

Obțineți derivări ale logo-ului pentru amplasare pe diferite tipuri de fundaluri, monocrom sau în policromie, variante portait sau landscape. 

Descriere tehnică OSIM

 

Obțineți de asemenea descrierea tehnică a logo-ului în situația în care veți dori înregistrarea mărcii  în scopul protejării ca marcă înregistrată.

Manual Branding Logo

 

Beneficiați de un manual de branding dedicat logo-ului, care conține un set de reguli de utilizare, cu ilustrațiile aferente și definițiile cromatice pentru mai multe spații de culoare, precum RGB, CMYK sau Pantone.

Fișiere sursă multiformat

 

Primiți fișierele sursă și fișierele derivate, în mai multe formate specializate, atît vector, cît și raster.

Beneficii și raport favorabil cost beneficiu


Obțineți un raport cost beneficiu favorabil primind nu doar un logo, ci un set de propuneri, descrierea tehnică necesară în eventualitatea înregistrării la OSIM și un manual de branding al logo-ului. 

Câteva dintre exemplele noastre ...​

Design Logo

Realizare Logo - Pretev Tehnologii

Hotel Lotus Neptun - Logo Design

design logo

Echo 3 - Logo Design