Free cookie consent management tool by TermsFeed

Design Logo Star Light

logo design
Twillo - Agenție Full Service. Online Marketing, Design și Branding.

StarLight este o companie specializată în cursuri online (Learning Management System) activă în Marea Britanie. Pentru realizarea logo-ului Twillo a înglobat în același concept simbolul unui buton play și al unei dâre de stele care se contopește cu acesta.

O stea este adăugată și în corpul literei „i” pentru a lega simbolul cu denumirea, ducând astfel la conturarea ideii că Star Light este o companie care deține o bibliotecă video de cursuri online.

În era digitală dinamică în care trăim este esențial ca fiecare companie să se ridice deasupra concurenței și să-și îmbunătățească prezența în mediul digital.

Materialele video animate cu logo-ul companiei devin astfel un element indispensabil al unei strategii de marketing eficiente.

Logo-ul unei companii este mai mult decât o simplă reprezentare grafică – este un simbol al identității și valorilor sale.

Twillo a realizat pentru Star Light acest proces atât de necesar în marketing-ul online mizând pe mișcări simple, de la stînga la dreapta, cu accent pe butonul Play și pe steaua din denumire. Simplu, dinamic și puternic.