Free cookie consent management tool by TermsFeed

Creativo (Marketing & Design)

abonamente servicii

Beneficiați de servicii complete de marketing și design.
Abonamentul Creativo, agenția din buzunarul dvs.
Eficient. Rapid. Avantajos.

În lumea competitivă a afacerilor, o identitate vizuală puternică și o strategie de marketing bine pusă la punct sunt esențiale pentru succes.
Am dezvoltat astfel servicii recurente, pe bază de abonament, care să susțină cu succes aceste obiective. 

Avantajul major al abonamentelor Creativo este complementaritatea celor două domenii: marketingul și designul nu sunt doar două aspecte separate ale unei afaceri, ci sunt două părți ale aceleiași monede. 

O campanie de marketing eficientă are nevoie de elemente vizuale atractive și coerente, iar o identitate vizuală este întărită de mesajele bine plasate și strategiile de marketing adecvate.

abonamente servicii

Abonamente disponibile

START

40 de ore lunar / 30 de Euro per oră
1200 LUNAR
  • Orice serviciu Marketing Online
  • Orice serviciu Design
  • Orice serviciu Branding
Fără Griji

AVANSAT

90 de ore lunar / 20 de Euro per oră
1800 LUNAR
  • Orice serviciu Marketing Online
  • Orice serviciu Design
  • Orice serviciu Branding
AVANTAJOS

PRO

de la 160 de ore incluse / 15 Euro per oră
de la 2400 LUNAR
  • Orice serviciu Marketing Online
  • Orice serviciu Design
  • Orice serviciu Branding
MAI IEFTIN

Ce servicii sunt incluse în abonament?

Online Marketing

La Twillo, oferim servicii de marketing complete, concepute pentru a crește vizibilitatea și succesul afacerii dvs. Specializați în campanii PPC, optimizare SEO, email marketing, content marketing și soluții integrate pentru magazine online, putem asigura strategii personalizate care generează rezultate. Cu Twillo, transformați fiecare oportunitate într-un avantaj competitiv și vă puteți atinge obiectivele de business. 

Campanii PPC (Pay per Click)

Creșteți vânzările. Eficientizați costurile. Fidelizați clienții.
Obțineți mai mult cu mai puțin!

Servicii SEO

Maximizați-vă vizibilitatea online și atrageți traficul potrivit cu serviciile SEO. Optimizați-vă site-ul și depășiți concurența!

Email Marketing

Descoperiți puterea comunicării digitale cu serviciul de email marketing. Creați conexiuni puternice și creșteți angajamentul clienților.

Content Marketing

Descoperiți serviciile Twillo de Content Marketing.
Obțineți conversii prin conținut captivant și persuasiv.
Într-o clipă, de la idei la cuvinte care vând.

Web Design

Twillo oferă servicii de web design profesionale, adaptate nevoilor fiecărui client. De la crearea de magazine online și website-uri de prezentare, până la realizarea de landing pages și design UI/UX intuitiv, echipa noastră asigură soluții personalizate și moderne. Cu Twillo, obțineți un site web atrăgător și funcțional, care reflectă perfect identitatea brandului dvs.

Creare Magazin Online

Un magazin online este o investiție menită să accelereze vânzările și dezvoltarea business-ului dumneavoastră în mediul online.

Creare Website

Totul de la idee, la prezență online, de la concept la execuție. Ajungeți cu succes în online.

Realizare Landing Page

Realizare Landing Page pentru orice tip de obiectiv de marketing.
Transformați vizitatorii în clienți cu un landing page captivant.

Realizare Newsletter

Transformăm mesajele în povești vizuale de impact. Totul de la concept la implementarea în format HTML.

Servicii UI UX

Descoperiți experiențe digitale remarcabile cu serviciile UI UX. Îmbunătățim interacțiunea și aspectul online al afacerii dvs.

Graphic Design

Designul grafic este o artă transformată în instrument de comunicare. Creăm pliante, flyere și broșuri care atrag atenția și transmit eficient mesajul dorit. Realizăm postere, afișe și bannere ce captează privirile și îmbunătățesc vizibilitatea evenimentelor sau campaniilor dvs. De asemenea creăm ambalaje, materiale promoționale, felicitări și invitații care se remarcă prin originalitate și calitate. 

Realizare Pliant / Flyer / Broșură

Servicii design profesional. Beneficiați de servicii complete de la concept, la produsul finit.

Realizare Poster / Afiș / Banner

Servicii design profesional Poster, Afiș sau Bannner.
Transformați-vă mesajele în vizualuri memorabile!

Materiale Promoționale

Servicii specializate de design și execuție materiale promoționale.
Asigurați-vă o prezență de impact la evenimentele la care participați.

Packaging Design (Design de Ambalaj)

Servicii complete Packaging Design (Design de Ambalaj). Transformăm design-ul de ambalaj în experiențe de brand memorabile.

Realizare Felicitări și Invitații

Descoperiți serviciile noastre de design pentru felicitări și invitații. Fiecare detaliu spune o poveste unică.

Video Marketing

Twillo oferă și serviciile complete care includ și realizarea de montaje video și animații pentru a crea o comunicare vizuală dinamică și captivantă.  Vă punem la dispoziție expertiza noastră pentru a crea orice tip de material video: animații, tutoriale, clipuri video, montaje video, filme corporate, filme demonstrative, prezentări de business, reel-uri, etc.

Animații și clipuri video

Transformăm ideile în mișcare!
Realizăm animații și clipuri video captivante!

Branding

Branding-ul este fundamentul unei afaceri de succes, iar la Twillo, ne asigurăm că fiecare detaliu contează. De la dezvoltarea unei identități vizuale puternice, până la crearea unui brand book detaliat, ne asigurăm că imaginea afacerii dvs. este coerentă și memorabilă. Serviciile noastre de branding includ și strategii personalizate pentru a poziționa brandul dvs. în mod eficient pe piață și pentru a construi o relație durabilă cu clienții.

Logo Design

Creăm identități vizuale unice și memorabile cu servicii specializate de logo design. Transformăm conceptele în simboluri puternice.

Realizare Manual de Identitate

Descoperiți puterea identității vizuale prin servicii specializate de realizare manual de identitate. Profesionalism, coerență și unicitate.

Avantaje abonament

Gamă completă de servicii

 

De la crearea unui logo până la dezvoltarea unui site web profesional și gestionarea eficientă a campaniilor de marketing online, oferim o gamă completă de servicii care să vă sprijine afacerea în fiecare etapă a dezvoltării sale.

Mai ieftin decât cu un departament intern de marketing și design

 

Beneficiați de toate serviciile noastre la prețuri mult mai mici decât dacă ați menține în companie un departament de marketing și design. Simplu și eficient.

Abordare personalizată

 

Înțelegem că fiecare afacere are nevoi și obiective unice, de aceea ne adaptăm și colaborăm strâns pentru a înțelege nevoile de business și felul în care acestea trebuie comunicate, astfel încât să putem oferi soluții personalizate în timp util.

Eficiență și flexibilitate

 

Suntem deschiși și flexibili, pregătiți să livrăm rapid, să refacem dacă e cazul, să îmbunătățim și eficientizăm serviciile puse la dispoziție.

Personalizare 

 

Nu există o soluție „universală” de aceea prin abonamentul Creativo oferim servicii personalizate care se aliniază perfect cu nevoile unice ale afacerii dvs.

Gestionare simplificată

 

Uitați de stresul de a coordona mai mulți furnizori. Cu abonamentul Creativo aveți toate serviciile integrate sub un singur acoperiș.

Flexibilizați-vă opțiunile!

Toate serviciile Twillo într-un singur loc.
Mai eficient. Fără bătăi de cap.
Mai ieftin decât cu o echipă de angajați.

Solicitați oferta!