Free cookie consent management tool by TermsFeed

Campanii PPC (Pay per Click)

campanii PPC (Pay per Click)

Creșteți vânzările. Eficientizați costurile. Fidelizați clienții.
Țintiți-vă interesul și obțineți mai mult cu mai puțin!

Într-o lumea digitală în continuă evoluție, campaniile PPC (Pay per Click) sau CPC (Cost Per Click) reprezintă coloana vertebrală a marketingului online.

Puteți vinde mai bine, mai rapid și mai eficient în online cu campanii Pay per Click, atât pe Google Ads, Facebook Ads, cât și pe alte canale.

La Twillo, înțelegem importanța campanii în raport cu business-ul dvs.  pentru a atrage trafic calificat și pentru a genera vânzări.

Serviciile noastre de marketing online încep cu o analiză a afacerii, a publicului țintă și a concurenței cu scopul de a dezvolta o strategie personalizată. Ulterior alegem canalele publicitare potrivite pentru campanie. 

Creăm anunțuri convingătoare, adaptate fiecărei platforme, pentru a stimula angajamentul și conversiile. Urmărim performanța campaniilor în timp real și ajustăm strategiile pentru a maximiza rezultatele. Identificăm persoanele care caută produse și servicii similare cu ale dvs. și segmentăm audiențe precise pe baza demograficelor, comportamentelor și intereselor utilizatorilor pentru o mai mare relevanță.

La Twillo, ne concentrăm nu doar pe furnizarea de servicii PPC / CPC, ci pe oferirea unei experiențe complete de publicitate digitală, menită să vă poziționeze în fața audienței corecte și să aducă rezultate măsurabile.

Avantaje servicii PPC (Pay per Click) Twillo

Personalizare 

 

Campaniile PPC sunt gândite să se adapteze nișei de business în care se desfășoară pentru a obține rezultate optime.

Optimizare constantă

 

Monitorizăm și ajustăm campaniile în timp real, asigurându-ne că resursele sunt direcționate către canalele cu cel mai mare potențial.

Cuvinte cheie relevante

 

Efectuăm cercetări amănunțite pentru a identifica cuvintele cheie care aduc trafic relevant, contribuind la creșterea conversiilor.

Anunțuri convingătoare

 

Creăm anunțuri atrăgătoare și personalizate pentru fiecare platformă, maximizând angajamentul și interacțiunea cu publicul.

Segmentare precisă a publicului

 

Prin targetari demografice ne asigurăm că mesajele ajung la persoanele cele mai susceptibile de a deveni clienți.

Rezultate măsurabile

 

Urmărim performanța campaniilor în timp real, oferindu-vă acces la datele esențiale pentru a evalua impactul și a face ajustările necesare.

Flexibilitate și agilitate

 

Ne adaptăm rapid la schimbările din piață sau în comportamentul consumatorilor

Eficiență financiară

 

Folosind modelul PPC, plătiți doar pentru clicurile primite, asigurându-vă că bugetul de marketing este folosit eficient.