Free cookie consent management tool by TermsFeed

Campanie Marketing Online. Îndrăgostește-te de casa ta!

Realizare Landing Page Arta Door
Twillo - Agenție de online marketing și design

Fiecare campanie de tip marketing online pe care o implementăm la Twillo este o bucurie pentru că ea este rezultatul unui efort tehnic și creativ susținut de pasiune și perseverență. 

Astfel, am dezvoltat un landing page dedicat, mesajele și conceptele creative, elemente grafice de identificare a campaniei și newsletter-ul.

Un aspect esențial al campaniei a fost focalizarea pe emotie și experienta personală. Prin intermediul acestui concept am încurajat clienții să se conecteze cu produsele lor nu doar din punct de vedere estetic, ci și din punct de vedere emoțional. 

Am găsit potrivit să aducem în landing page-ul realizat și versul ca expresie a pasiunii, pentru a stârni emoția și bucuria clienților care accesează acest landing page.

Iubim în multe feluri.
Persoane. Anotimpuri. Obiecte.
Iubim sunete și culori.
Uneori iubim pur și simplu.

Ne lăsăm purtați de sentimente.
Ne îndrăgostim.

Îndrăgostește-te și tu de casa ta!

Urmărim să aducem emoția în fiecare campanie de marketing online creată pentru a păstra o conexiune afectivă cu clientul.

Email Marketing

Îndrăgostește-te de casa ta a a ajuns și în inbox-ul clienților Arta Door printr-o campanie eficientă de email marketing care s-a focusat de asemenea pe sloganul „Îndrăgostește=te de casa ta!”