Twillo vă pune la dispoziție servicii de logo design, independent sau în cadrul serviciilor de branding, împreună cu alte elemente de identitate vizuală. Crearea unui design de logo este un pas esențial, acesta fiind primul punct de contact prin intermediul căruia business-ul este recunoscut în piață de clienți sau de partenerii de afaceri.

În procesul de crearea al unui logo misiunea noastră este de a dezvolta o identitate vizuală reprezentativă, corect executată stilistic și ușor de transpus în orice mediu, cu toate derivările aferente, atât cromatice cât și grafice.

Servicii specializate de Logo Design.

Aspecte generale.

Din punct de vederea al elementelor componente, un logo este rezultatul vizual al asamblării de text, simboluri sau imagini guvernate cromatic. 
Există mai multe abordări în ceea ce privește tiplogiile de logo pe care un business le are la dispoziție, însă în linii mari posibilitățile de realizare sunt:

Logo Design. Logo tip monograma
Monogramă

Logo-urile de tip monogramă preiau de obicei inițialele din denumiri mai lungi ale mărcii, pentru a fi mai ușor de reținut și de reprezentat din punct de vedere grafic.

Denumire

Logo-urile de tip cuvinte sunt construite strict în jurul denumirii, focusul fiind pe numele business-ului mai degrabă decât pe simbolistica acestuia.

Din punct de vedere grafic accentul se pune pe fonturi, indiferent dacă acestea sunt particularizate ca design sau folosite ca atare, dar și pe paleta cromatică.

Logo Design. Logo tip denumire
Logo Design. Logo tip denumire și simbol
Combinație denumire și simbol

O modalitate grafică de design mai complexă este cea în care brand-ul este reprezentat atât de denumire, cât și de un simbol grafic, într-o compoziție unitară.

Este poate situația cea mai întâlnită și cea mai eficientă de a spune dintr-o privire cine ești și ce faci.

Emblemă

Este o construcție de tip reflex cultural, ancorată bine în mentalul colectiv, care combină denumirea și simbolul într-un tot unitar, de multe ori către forme clasice de design: scuturi, castele sau banderole și simboluri, de multe ori legate de obiectul de activitate, dar și de locurile de proveniență.

Logo Design. Logo tip emblemă.
Logo Design. Logo tip mascotă.
Mascotă

Logo-ul de tip mascotă este mai rar întâlnit fiind tot o combinație de denumire și simbol, particularitatea fiind ca simbolul, care poate fi și abstract, este aici înlocuit de o mascotă.

Simbol

Logo-ul de tip simbol este o construcție vizuală bazată pe un simbol abstract sau specific, de tip icon, care vorbește de la sine despre brandul pe care îl guvernează.

Este poate cea mai puternică formă de expresie vizuală a unei mărci.

Design logo. Sigla. Logo tip simbol.

De la design logo, la manualul de utilizare, într-un singur loc.

Cum procedăm?

 1. analizăm briefingul, iar dacă nu avem suficiente informații, solicităm completarea unui formular online
 2. generăm între 3 și 5 variante de design, cu câteva variații pentru fiecare dintre acestea și obținem astfel mai mult de 10 propuneri de design 
 3. trimitem spre analiză propunerile de design logo
 4. ajustăm varianta aleasă, dacă este cazul, dacă nu este derivăm logo-ul în toate formatele posibile și trimitem propunerile pentru validarea finală a designului
 5. după validarea logo-ului redactăm descrierea tehnică necesară înregistrării acestuia la organismele cu competențe în protejarea mărcii
 6. dezvoltăm manualul de utilizare a logo-ului, cu exemple de utilizare corectă și dar și cu exemple necorespunzătoare, definim posibilitățile cromatice, zona de siguranță, utilizarea în comarcare cu alte logo-uri, etc.
 7. generăm toate fișierele în format vectorial standard și fișierele needitabile de utilizare în format tiff, jpeg, png, svg și webp.
 8. livrăm manualul de logo, logo-ul și descrierea tehnică, împreună cu toate fișierele aferente

+ | Avantaje servicii logo design Twillo

 • beneficiați de minim două revizii gratuite pentru logo-ul ales
 • obțineți derivări ale logo-ului pentru amplasare pe diferite tipuri de fundaluri, monocrom sau în policromie, variante portait sau landscape
 • primiți descrierea tehnică a logo-ului în vederea protejării acestuia la autoritățile competente ca marcă înregistrată
 • beneficiați de un manual de branding dedicat logo-ului, care conține un set de reguli de utilizare adecvată, cu ilustrațiile aferente și cu definițiile cromatice pentru mai multe spații de culoare precum RGB, CMYK sau Pantone
 • primiți fișierele sursă și fișierele derivate, în mai multe formate precum tiff, jpg, png, svg sau webp
 • obțineți un raport cost beneficii favorabil

Vă punem la dispoziție mai jos un exemplu de parcurgere a întregului proces, de la generarea unui set de propuneri de design și până la forma finală a unui logo, însoțită de descrierea tehnică și de realizarea unui manual de utilizare.

Design Logo. Formular online.

Completați formularul pentru a ne oferi informațiile necesare dezvoltării adecvate a logo-ului dumneavoastră.

Câteva dintre exemplele noastre ...

Design logo Pretev Tehnologii. Sigla Pretev Tehnologii.
Pretev Tehnologii
Echo 3
Design logo. Design siglă. Echo 3.
Design logo. Design siglă. Starlight.
StarLight

Soluții financiare

Prețuri cu Abonament

Serviciile noastre pot fi accesate și pe bază de abonament.

Plata în rate

O parte din serviciile noastre pot fi accesate și cu plata în rate.

Prețuri per proiect

Puteți accesa aceste serviciile noastre plătind per proiect.

Logo Design.

În concluzie ...

Logo-ul este reprezentarea grafică care are rolul de a transmite informațiile esențiale despre un business.
Un logo bun contribuie la reușita unei companii, fiind cel mai important instrument la identității vizuale al acesteia. 

Astfel, orice afacere de succes trebuie să aibă o identitate vizuală bine conturată având în centru logo-ul.
Twillo dispune de expertiza și resursele necesare pentru realizarea de logo design.

Suntem profesioniști, bazați-vă pe noi!

Obțineți o ofertă pentru proiectul dumneavostră!