Twillo vă pune la dispoziție orice tip de servicii branding necesare în crearea unei identități de marcă a businessului dumneavoastră. 
De la paletea de culori și până la stilul tipografic sau de la designul unui logo până la un manual de identitate. Toate serviciile, într-un singur loc. 

Servicii specializate de Branding.

Avantaje Twillo.

  • două revizii incluse
  • raport cost beneficiu favorabil
  • fără întârzieri, fără deadline-uri depășite
Twillo. Servicii branding.

În ce situații vă putem ajuta cu servicii de branding?

Twillo. Servicii design logo.
Logo Design

Brandingul este un sistem complex de design, în care fiecare element îl influențează pe celălalt, însă punctul de start este designul logo-ului (siglei). Un logo puternic surprinde esența mărcii ajutându-vă să fiți rapid identificat și asociat unui serviciu sau unui produs. De asemenea crează o percepție asupra brandului în piață.

Designul de logo este nucleul dur al viitoarei mărci. 

Branding

Twillo vă pune la dispoziție servicii profesionale de branding, având ca finalitate dezvoltarea unui manual de identitate care să gestioneaze regulile și principiile după care se ghidează marca: paleta de culori, logo-ul și utilizarea acestuia, familia de fonturi, valorile companiei sau strategia vizuală pentru elementele de papetărie, web sau multimedia. 

Twillo. Identitate de marcă.
Twillo. Servicii de content writing. Servicii scriere creativă.
Content Writing

Cuvintele vând. În orice mediu vor fi distribuite, în orice materiale de marketing, oriunde sunt prezente, vor contribui mereu la creșterea numărului de clienți și la relevanța brand-ului în piață.

Textele au fost mereu o bornă importantă, cu atât mai mult astăzi, în mediul online, unde conținutul de calitate contează cel mai mult. 

Soluții financiare

Prețuri cu Abonament

Serviciile noastre pot fi accesate și pe bază de abonament.

Plata în rate

O parte din serviciile noastre pot fi accesate și cu plata în rate.

Prețuri per proiect

Puteți accesa aceste serviciile noastre plătind per proiect.

Twillo. Simbol.

Proiecte recente

Branding.

În concluzie ...

Suntem pregătiți să dezvoltăm o gamă variată de servicii specializate de branding.​care pot fi adaptate specific nevoilor de business pe care le aveți.  
Fiecare proiect este livrat ca o soluție completă.

Suntem profesioniști, bazați-vă pe noi!

Obțineți o ofertă pentru proiectul dumneavostră!